Bográcsozás, gyerekemelés: így zajlott a Tiszai Hal Napja

Megosztás

Szeptember utolsó hétvégéjén rendezték a Tiszai Hal Napját, amelynek sikere ezúttal is garantált volt a változatos, minden korosztályt megszólító programoknak köszönhetően – számolt be az info.szolnok.hu. S ugyan már esős időben is bizonyított a rendezvény, a szinte nyárias idő még több látogatót csalt ki a Tisza-partra és a Tiszai hajósok terérére.

Az elmaradhatalan főzőverseny már kora délelőtt csodás illatokkal adta hírül minden arra járónak, hogy érdemes maradni és megvárni a déli órákat, addig pedig elfoglalhatták magukat a Tiszai Hajósok terén, amelynek kérészpárt ábrázoló díszkútjában ezúttal pontyok és csukák úszkáltak.

Ha gyermekkel érkeztek, részt vehettek a “Gyereket a magasba” rekordkísérletben, a Három Királyfi Három Királylány Mozgalom kezdeményezéséhez első alkalommal csatlakozott Szolnok.

A kecsegetelepítés sem maradt el, a gyerekek számára vitathatatlanul ez minden évben az egyik legvonzóbb programelem. Horgászverseny, gyermekjátszóház is színesítette a napot, és aki megéhezett, halételek sokaságából vásárolhatott ízlése és pénztárcája szerint.

Forrás és fotó: info.szolnok.hu

Kapcsolódó cikkek